Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ananasparfait

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Ananas "Stor"
Stor
2
stk
Æg
2,5
dl
Piskefløde
65
g
Flormelis / florsukker
2
spsk
Citronsaft

1 liter

Fremgangsmåde
Fremagngsmåde:
Skær et låg af ananassen, lad den grønne top sidde på og tag frugtkødet ud - gem skal og låg. Blend eller purér frugtkødet - til isen skal der anvendes ca. 3 dl ananaspuré. Del æggene og pisk hviderne stive. Pisk fløden til flødeskum og pisk æggeblommerne med flormelis. Bland ananaspuréen og citronsaften i æggemassen, vend flødeskummet i og tilsæt de stiftpiskede æggehvider.

Frys ismassen. Isen anrettes i ananasskallen. Isen kan enten lægges op med en ske, eller den kan formes som kugler. Bruger man iskugler, skal de tilbage i fryseren og blive gennemfrosne, før de lægges i skallen. Låget lægges på til sidst.


Søgeord: ananasparfait, pafait, isopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Is / sorbet

Begivenheder:
Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
ananasparfait, pafait, isopskrifter
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her