Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ananasbudding med jordbær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
3,75
dl
Ananassaft
1,25
dl
Vand
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
4
spsk
Buddingpulver "Eventyr buddingepulver"
Eventyr buddingepulver
1
stk
Æg "Helt"
Helt
Fyld
250
g
Jordbær "Både friske og frosne kan bruges"
Både friske og frosne kan bruges
3
spsk
Flormelis / florsukker
Pynt
1
dl
Piskefløde
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker

Fremgangsmåde
Ananassaften blandes med vand, til der er 1/2 liter. Sukker, buddingpulver og lidt af saften røres sammen. Et helt æg piskes i. Resten af saften bringes i kog. Jævningen piskes i. Buddingen gives et opkog og fyldes i en randform, der er skyllet i koldt vand.

Når desserten er helt kold, løsnes den i kanten med en kniv og vendes ud. I midten lægges letsødede jordbær og i kanten sprøjtes flødeskumstoppe. 

Vanille drysses over.


Søgeord: ananasbudding, budding, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
ananasbudding, budding, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ananasbudding-med-jordbaer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her