Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ananasbøffer

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500 - 600
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Æg
150
g
Flødeost naturel
4
stk
Ananasring
1
dl
Piskefløde
Salt
Peber
Paprika

Tilbehør: kartoffelbåde med skræl eller kartoffelrøsti

Fremgangsmåde

Rør farsen med æg, 1 tsk. paprika, salt og peber. Formes til 4 store, lidt flade hakkebøffer og krydres med salt, peber og paprika. Steges ved svag varme på en pande. Lægges i et ildfast fad.

Rør flødeost og fløde sammen med 1 tsk. paprika. Læg en skive ananas ovenpå hver bøf og læg en god klat af flødeosten i hullet på ananasen.

Gratineres i ovnen ved 225° i ca. 10 min.



Søgeord: Ananasbøffer, bøffer, hakkebøf
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet

Søgeord:
Ananasbøffer, bøffer, hakkebøf
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her