Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Amerikanske revelsben

Der er ikke givet stjerner

Amerikanske revelsben
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Revelsben
Krydderiblanding
1
spsk
Tomatpure
1
spsk
Honning
1
spsk
Vand
1
stk
Skalotteløg "Hakket"
Hakket
1
fed
Hvidløg "Presset"
Presset
2
tsk
Salt
1
knivspids
Cayennepeber

Fremgangsmåde
Læg kødet i en lille bradepande eller i et ovnfast fad. Rør krydderiblandingen sammen og smør den på kødets fedtside. Lad det trække køligt mindst et par timer.

Sæt kødet i kold ovn og steg det ca. 1 1/4 time ved 180 grader på nederste rille, til det er mørt. Læg evt. folie over den sidste del af stegetiden, så overfladen ikke bliver for mørk.

Lad kødet trække ca.20 min. efter stegningen, inden det skæres i skiver efter benene


Søgeord: revelsben, spareribs, ribben
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet - åben grill , Grill egnet - lukket grill

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
revelsben, spareribs, ribben
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her