Logo
www.mad-og-drikke.dk

Amerikansk kirsebærpie

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Stk.

Amerikansk kirsebærpie
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
Dej
175
g
Hvedemel
125
g
Smør
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Kanel
2 - 3
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
Fyld
500
g
Kirsebær "Uden sten eller 2 glas syltede kirsebær á 340 g"
Uden sten eller 2 glas syltede kirsebær á 340 g
Sukker / melis / stødt melis "Evt. lidt"
Evt. lidt
1
dl
Kirsebærsaft "Evt."
Evt.
2
spsk
Maizena / maizenamel
25
g
Mandler

Fremgangsmåde
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og creme fraiche, og ælt dejen let sammen. Læg dejen i køleskab et par timer.

Hæld væden fra kirsebærrene, gem 1 dl. Bruges friske kirsebær, skal de blot skylles og udstenes, og der skal ikke tilsættes ekstra kirsebærsaft. Bland kirsebær, evt. sukker, saft og majsstivelse i en skål. Smut og hak mandlerne groft.

Rul 3/4 af dejen ud, og beklæd en tærteform hermed. Fordel kirsebærfyldet i tærtebunden. Drys mandlerne over. Rul resten af dejen ud, og skær den i smalle strimler. Flet strimlerne over fyldet.

Bag tærten ca. 20 min. ved 200 garder på midterste ovnrille. Drys tærten med lidt flormelis lige inden den skal spises, den kan serveres lun eller kold.


Søgeord: kirsebærpie, dessertpie, kirsebær tærte
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
kirsebærpie, dessertpie, kirsebær tærte

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her