Logo
www.mad-og-drikke.dk

Alt i en bradepande

(1) 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kalkunbryst "Ca. 900 g"
Ca. 900 g
1
stk
Citronskal
1
spsk
Citronsaft
2
fed
Hvidløg "Presset"
Presset
1
tsk
Rosmarin
1
tsk
Salt
Peber
1,5
kg
Kartoffel / kartoflerer
3
stk
Peberfrugter "Gerne forskellige farver"
Gerne forskellige farver
1
tsk
Salt
2
tsk
Paprika "Sød "
Sød
2
dl
Tomatjuice
2
dl
Vand

Fremgangsmåde

Citronskal, citronsaft, hvidløg, rosmarin salt og peber blandes og gnides på kalkunbrystet. Kalkunbrystet lægges i midten på en stor bradepande.

Kartoflerne skrælles, halveres på langs og lægges rundt om kødet. Peberfrugterne skæres i ringe og vendes med kartoflerne. Salt og paprika drysses over kartoflerne.

Bradepanden stilles midt i en 225° varm ovn i 15 min. Vand og tomatjuice hældes forsigtigt i bradepanden. Bradepanden dækkes med alufolie, og varmen skrues ned til 175°. Kød og kartofler steges videre i 50-60 min.
Retten hviler under folie i 10-15 min, før kødet skæres i skiver.



Søgeord: Kalkunbryst, kalkun, fjerkræ, slankeopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
Kalkunbryst, kalkun, fjerkræ, slankeopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/alt-i-en-bradepande/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her