Logo
www.mad-og-drikke.dk

Agurkesalat

(1) 4 Personer

Agurkesalat
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Agurk
1
spsk
Salt
1,5
dl
Lagereddike
6
spsk
Sukker / melis / stødt melis
6
spsk
Vand
Peber "Friskkværnet"
Friskkværnet

Fremgangsmåde

Skær agurken i tynde skiver. Læg agurkskiverne i en skål, drys med salt og lad dem trække i 20 min. Rør en marinade af eddike, vand, peber og sukker. Skyl saltet af agurkskiverne og tryk dem fri for vand. Læg agurkskiverne i marinaden og lad salaten trække i min. 1 time, før den serveres.

 

Tip: Det kan anbefales at skære agurken i skiver og fryse den, derved slipper man for at skære den i skiver, sammen dag som man skal anvende den. Den skal bare tøs op, saltes og lægges i lage.



Søgeord: Agurkesalat, tilbehør, salat, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Pinse , Påske , Thanksgiving

Velegnet til:
Buffet egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
Agurkesalat, tilbehør, salat, syltning
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her