Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Agurke og brøndkarserelish

Der er ikke givet stjerner 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
tsk
Sennepsfrø "Gule"
Gule
0,5
tsk
Fennikelfrø
2
spsk
Hvidvinseddike
1 - 2
spsk
Olivenolie
1 - 2
tsk
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Agurk
1
stk
Rødløg "Lille"
Lille
1
bundt
Brøndkarse
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Rist sennepsfrø og fennikelfrø på en tør pande ved middel varme ca. 2 min., til de begynder at springe. Hæld dem over i en skål og tilsæt vineddike, olivenolie, sukker, salt og peber. Vask agurken og halver den på langs. Skrab kernerne ud og skær agurken i små tern. Pil rødløget og hak det fint. Skyl brøndkarsen og hak den med en kniv. Vend grønsagerne i marinaden og lad relishen trække mindst 20 min.

Brug den til en sandwich med røget laks, tunfisk, rejer eller kyllingebryst. Der er nok til 4-6 sandwich.

Tip
Erstat evt. brøndkarse med hakket fennikel og dild.



Søgeord: relish, agurkerelish, brøndkarserelish
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Velegnet til:
Madpakke egnet

Begivenheder:
Pinsefrokost

Søgeord:
relish, agurkerelish, brøndkarserelish
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/agurke-og-broendkarserelish/
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her