Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ægte italiensk kødsauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ægte italiensk kødsauce
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hakket oksekød / oksefars
4
spsk
Olivenolie
2
stk
Løg
2
stænger
Blegselleri
2
stk
Gulerod / Gulerødder
2
fed
Hvidløg
3
spsk
Tomatpure
0,5
flaske
Rødvin
8
dl
Oksebouillon
1
bundt
Bredbladet persille
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
400
g
Spaghetti
Parmesanost "reven"
reven

Super lækker pastaret.

Fremgangsmåde

Varm olien i en rummelig gryde eller sauterpande og steg kødet 3-4 min. mens der røres i det.

Skræl løg, blegselleri og gulerødder. Løg og blegselleri skæres i tynde skiver og gulerødderne skæres i tern på 2x2 cm. Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver.

Kom alle grøntsagerne i gryden til kødet. Kom så tomatpureen og rødvin i og rør godt rundt. Lad retten simre uden låg til rødvinen næsten er fordampet. Tilsæt så bouillonen, læg låg på gryden og lad saucen småsimrer i 2 timer. Rør i gryden undervejs, og tilsæt evt. lidt vand, så saucen ikke koger tør og brænder på.

Server friskkogt spaghetti til og drys med reven parmesanost.



Søgeord: italiensk, kødsauce, opskrift, mad, hovedret, oksekød, rødvin, spaghetti, parmesanost, oksebouillon, pastaret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
italiensk, kødsauce, opskrift, mad, hovedret, oksekød, rødvin, spaghetti, parmesanost, oksebouillon, pastaret
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her