Logo
www.mad-og-drikke.dk

3 slags kanapeer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
skiver
Sandwichbrød
75
g
Mayonnaise
100
g
Rejer
1
kvist
Dild
1
stk
Æg "Hårdkogt"
Hårdkogt
1
glas
Kaviar "Evt. både rød og sort"
Evt. både rød og sort
75
g
Leverpostej
2 - 3
spsk
Fløde
4
stk
Cornichoner "Små syltede agurker"
Små syltede agurker

Lækre til buffet eller som appetizers

Fremgangsmåde

Udstik eller udskær brødet i forskellige faconer og rist dem gyldne.

Smør 8 af dem med mayonnaise. Top op med rejer og dild på 4 og hårdkogte æg og kaviar på 4.

Rør leverpostejen cremet med fløden og fyld den i en lille sprøjtepose. Lav en lille roset på hver af de sidste 4 stykker brød og pynt med cornichoner.



Søgeord: kanapéer, appetizer, buffet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Fest egnet

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Jubilæum , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
kanapéer, appetizer, buffet
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/3-slags-kanapeer/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her