Logo
www.mad-og-drikke.dk

Søndagsbirkes

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 24 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
75
g
Smør
50
g
Gær
2,5
dl
Vand
2
dl
Mælk
1
tsk
Salt
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Æg
850
g
Mel "ca."
ca.
Pensling
Æg
Birkes

Fremgangsmåde
Frenmgangsmåde:
Smelt smørret. Tilsæt vand og mælk og smuldr gæren i. Tilsæt salt, sukker, æg og det meste af hvedemelet. Ælt til en smidig dej med mere mel. Lad dejen hæve lunt tildækket til dobbelt størrelse 40-50 min.

Læg dejen på et meldrysset bord. Del den i 4 stykker og rul hver stykke ud på langs. Skær hver stykke i 6 snitter. Pensl med æg og dyb i birkes.

Læg stykkerne på plade med bagepapir og lad dem hæve lunt ca. 30 min. Bages på midterrillen ved 250 grader ca. 10 min.


Søgeord: birkes, morgenmad, brunch, , bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
birkes, morgenmad, brunch, , bagværk
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her