Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mysli med abrikos og tranebær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Havregryn
100
g
Mandler "finthakkede"
finthakkede
75
g
Sukker / melis / stødt melis
2
spsk
Honning
1,5
dl
Klid
200
g
Abrikoser "tørrede"
tørrede
100
g
Tranebær "tørrede"
tørrede
1 - 2
spsk
Appelsinskal "revet, kan udelades"
revet, kan udelades
1
l
Tykmælk

Fremgangsmåde
Havregryn, hakkede mandler og sukker blandes på en stor pande og ristes gyldent over svag varme. Vær opmærksom på, at det tager et godt stykke tid. Der røres jævnligt i gryn, mandler og sukker.

Når blandingen er færdigristet, tilsættes honning og klid, det presses nærmest ud i grynene. Hvis du er vild med appelsin, så tilsæt den revne appelsinskal, men det kan sagtens undværes.

Tag myslien af panden, og kom det på et stykke bage papir til afkøling. Tilsæt abrikoserne, som er skåret i strimler, samt tranebærrene.

Når myslien er afkølet, kommes det på glas med låg.

Server dit syrnede morgenmadsprodukt med et stort drys mysli på.


Søgeord: mysli, abrikos, tranebær, morganmad, brunch, havregryn, mandler, honning, abrikoser, tranebær, tykmælk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
mysli, abrikos, tranebær, morganmad, brunch, havregryn, mandler, honning, abrikoser, tranebær, tykmælk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mysli-med-abrikos-og-tranebaer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her