Ovnstegte karrykartofler
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Kartoffel / kartofler
1
stk
Løg
20
g
Smør
2
tsk
Karry
0,5
l
Piskefløde "evt. halvt mælk"
Salt
20
g
Smør
Persille "til drys"
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Fordel dem i et ovnfast fad med løg skåret i fine tern.
Smelt smørret i en gryde. Når det er gyldent, tilsættes karry, og det svitset godt igennem. Herefter tilsættes mælk, fløde og lidt salt, og der koges op under omrøring.
Hæld blandingen over kartoflerne i fadet, og slut af med små smørklatter.
Karrykartoflerne bages i en 200° varm ovn i 40-50 min., eller indtil overfladen er gylden.
Søgeord: Karrykartofler, karry, karryret, karryretter, kartofle
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Karrykartofler, karry, karryret, karryretter, kartofle
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Karrykartofler, karry, karryret, karryretter, kartofle
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegte-karrykartofler/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegte-karrykartofler/