Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ovnstegte karrykartofler

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kartoffel / kartofler
1
stk
Løg
20
g
Smør
2
tsk
Karry
0,5
l
Piskefløde "evt. halvt mælk"
evt. halvt mælk
Salt
20
g
Smør
Persille "til drys"
til drys

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Fordel dem i et ovnfast fad med løg skåret i fine tern.

Smelt smørret i en gryde. Når det er gyldent, tilsættes karry, og det svitset godt igennem. Herefter tilsættes mælk, fløde og lidt salt, og der koges op under omrøring.

Hæld blandingen over kartoflerne i fadet, og slut af med små smørklatter.

Karrykartoflerne bages i en 200° varm ovn i 40-50 min., eller indtil overfladen er gylden.



Søgeord: Karrykartofler, karry, karryret, karryretter, kartofle
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
Karrykartofler, karry, karryret, karryretter, kartofle
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnstegte-karrykartofler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her