Rabarber marmelade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
500
g
Rabarber "rensede, evt. fra frost"
1
dl
Sukker / melis / stødt melis "90 g"
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
0,5
dl
Vand
Atamonskyllede glas
Fremgangsmåde
Skyl rabarberne og fjern enderne. Skær stænglerne i mindre stykker, læg dem i en gryde og vend med sukker.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og kom korn og -stang i gryden. Tilsæt vand og kog rabarberne møre i 10-15 min. ved middelvarme.
Køl rabarbermarmeladen ned og server den til lune scones.
Opbevares i atamonskyllede glas i køleskabet.
Søgeord: rabarber, marmelade,, syltetøj
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
rabarber, marmelade,, syltetøj
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
rabarber, marmelade,, syltetøj
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rabarber-marmelade/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/rabarber-marmelade/