Logo
www.mad-og-drikke.dk

Persillesovs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
30
g
Margarine
40
g
Mel
0,5
l
Mælk "eller suppe"
eller suppe
1
bundt
Persille "stort"
stort
Salt
Peber

Sovsen bruges til fisk, kalvekød eller sild.

Fremgangsmåde
Sovsen bages op med mel og mælk, samt suppe, afhængig af hvad den skal bruges til. Den hakkede persille blandes i lige inden serveringen.

En kold klat smør kommes øverst i sovseskålen.


Søgeord: persillesovs, sovs, suppe, mælk, tilbehør, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
persillesovs, sovs, suppe, mælk, tilbehør, opskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her