Persillesovs
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
30
g
Margarine
40
g
Mel
0,5
l
Mælk "eller suppe"
1
bundt
Persille "stort"
Salt
Peber
Sovsen bruges til fisk, kalvekød eller sild.
Fremgangsmåde
Sovsen bages op med mel og mælk, samt suppe, afhængig af hvad den skal bruges til. Den hakkede persille blandes i lige inden serveringen.
En kold klat smør kommes øverst i sovseskålen.
En kold klat smør kommes øverst i sovseskålen.
Søgeord: persillesovs, sovs, suppe, mælk, tilbehør, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
persillesovs, sovs, suppe, mælk, tilbehør, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
persillesovs, sovs, suppe, mælk, tilbehør, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/persillesovs/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/persillesovs/