Pastinak kage
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
125
g
Smør "smeltet"
125
g
Muscovadosukker "eller lyst rørsukker"
2
spsk
Sirup
3
stk
Æg
1
stk
Appelsin "reven skal og saft heraf"
250
g
Pastinak "skrællet, fintrevet"
2
tsk
Bagepulver
275
g
Grahamsmel
Vi bruger de danske rodfrugter sammen med kødretter, men prøv også denne dejlige kage med pastinak.
Fremgangsmåde
Pisk smeltet smør, muscocadosukker og sirup sammen. Pisk æggene i, til blandingen er skummende. Tilsæt reven appelsinskal og saft. Bland fintrevet pastinak i. Bland bagepulver og grahamsmel og rør det i dejen.
Kom dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 170° i 45-50 min.
Kom glasur på kagen, når den er kold, og drys med kokos og revet appelsinskal.
Pynt evt. med nødder.
Søgeord: pastinak, kage, opskrift, billig, mad, rodfrugter, muscovadosukker, rørsukker, appelsin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
pastinak, kage, opskrift, billig, mad, rodfrugter, muscovadosukker, rørsukker, appelsin
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
pastinak, kage, opskrift, billig, mad, rodfrugter, muscovadosukker, rørsukker, appelsin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pastinak-kage/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pastinak-kage/