Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pastinak kage

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Smør "smeltet"
smeltet
125
g
Muscovadosukker "eller lyst rørsukker"
eller lyst rørsukker
2
spsk
Sirup
3
stk
Æg
1
stk
Appelsin "reven skal og saft heraf"
reven skal og saft heraf
250
g
Pastinak "skrællet, fintrevet"
skrællet, fintrevet
2
tsk
Bagepulver
275
g
Grahamsmel

Vi bruger de danske rodfrugter sammen med kødretter, men prøv også denne dejlige kage med pastinak.

Fremgangsmåde

Pisk smeltet smør, muscocadosukker og sirup sammen. Pisk æggene i, til blandingen er skummende. Tilsæt reven appelsinskal og saft. Bland fintrevet pastinak i. Bland bagepulver og grahamsmel og rør det i dejen.

Kom dejen i en  velsmurt springform og bag kagen ved 170° i 45-50 min.

Kom glasur på kagen, når den er kold, og drys med kokos og revet appelsinskal.

Pynt evt. med nødder.



Søgeord: pastinak, kage, opskrift, billig, mad, rodfrugter, muscovadosukker, rørsukker, appelsin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Søgeord:
pastinak, kage, opskrift, billig, mad, rodfrugter, muscovadosukker, rørsukker, appelsin
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her