Logo
www.mad-og-drikke.dk

Frugtpizza med kakaobund

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
25
g
Gær
2,5
dl
Vand "lunkent"
lunkent
0,5
tsk
Groft salt
0,5
dl
Rapsolie "eller vindruekerneolie"
eller vindruekerneolie
40
g
Cacao / kakao
400
g
Hvedemel "eller pizzamel"
eller pizzamel
Frugtfyld
5 - 6
stk
Bananer
1
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
250
g
Jordbær "friske"
friske
50
g
Sukker / melis / stødt melis

Prøv en pizza med frugt.

Fremgangsmåde

Smuldr gæren og rør den ud i det lunkent vand til den er opløst tilsæt salt og olie, og rør kakao og hvedemel i indtil dejen er så fast at den kan æltes med hænderne ælt dejen glat og smidig lad dejen hæve ved stuetemperatur i 1 time.

Ælt dejen igennem igen tænd ovnen på 225°. Del dejen i 2 dele, rul dem tyndt i cirkler og læg dem på bagepapir på en bageplade.

Skær bananerne i skiver og vend dem i citronsaften. Skyl og pil jordbærrene og del dem i halve.
Fordel frugten på pizzabundene og drys med sukker bag pizzaen i 25 min. til den er gennembagt og sprød i kanterne.

Afkøl den på bageristen og spis frugtpizzaen friskbagt .

Man behøver ikke kun bruge jordbær og bananer man kan også bruge andre frugter.



Søgeord: frugtpizza, pizza, frugt, kakaobund, kage, mad, opskrift, vindruekerneolie, kakao, pizzamel, frugtfyld, bananer, citron, jordbær, friskbagt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
frugtpizza, pizza, frugt, kakaobund, kage, mad, opskrift, vindruekerneolie, kakao, pizzamel, frugtfyld, bananer, citron, jordbær, friskbagt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frugtpizza-med-kakaobund/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her