Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lagkage med makronskum

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Bunde
3
stk
Æg
125
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
tsk
Hjortetaksalt
50
g
Hvedemel
75
g
Kartoffelmel
Fyld
2
stk
Appelsiner "saften heraf"
saften heraf
100
g
Marcipanmakroner
2,5
dl
Piskefløde
Pynt
200
g
Abrikosmarmelade

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 210 grader.

Tegn 3 cirkler - ca. 22 cm i diameter - på bagepapir.

Pisk æggene skummende med sukkeret. Bland hjortetaksalt og de to slags mel sammen og sigt det i dejen. Rør dejen sammen og fordel den på de tre skabeloner.

Bag bundene i ca. 6 minutter, eller til de er lysebrune. Fjern først papiret, når bundene skal bruges.

Dup de afkølede bunde med appelsinsaft. Knus makronerne og pisk fløde til skum. Bland makronerne i flødeskummet og smag til med appelsinsaft. Læg kagen sammen med makronskummet.


Søgeord: lagkage, marcipanmakroner, hjortetaksalt, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest

Søgeord:
lagkage, marcipanmakroner, hjortetaksalt, piskefløde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lagkage-med-makronskum/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her