Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kirsebærkage med æbler og marcipan

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
glas
Kirsebær "ca. 350 g drænet vægt"
ca. 350 g drænet vægt
500
g
Æbler
4
stk
Æg
200
g
Rørsukker
75
g
Smør
100
g
Marcipan
200
g
Mel
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.

Si saften fra kirsebærrene.Skræl æblerne, halver dem og fjern kernehuset. Skær dem i tynde skiver.

Pisk æggene sammen med sukkeret, til det er skummende. Smelt smørret og bland det i. Skær marcipanen i små stykker. Bland mel og vaniljesukker sammen og vend det i dejen sammen med marcipanen.

Hæld dejen i en smurt form. Fordel kirsebær og æbler på dejen og bag kagen ca. 45 minutter.

Læg husholdningsfilm over kagen, når den er afkølet, og opbevar den ved stuetemperatur.


Søgeord: kirsebærkage, æbler, marcipan, kage, rørsukker, vaniljesukker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kirsebærkage, æbler, marcipan, kage, rørsukker, vaniljesukker
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kirsebaerkage-med-aebler-og-marcipan/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her