Logo
www.mad-og-drikke.dk

Wienerbrødsstang med kokosfyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
450
g
Mel
300
g
Smør
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
3
stk
Æg
50
g
Gær
0,5
dl
Vand "kold"
kold
Fyld
150
g
Smør
150
g
Sukker / melis / stødt melis
1,5
dl
Kokosmel
3 - 4
spsk
Rosiner "evt."
evt.

Fremgangsmåde

Smuldr smør og mel. Tilsæt sukker, æg og gær udrørt i koldt vand. Ælt dejen sammen. Del dejen i 2 og rul hver del ud til en stang ca. 12 cm bred.

Smør fyldet på og fold dejen over, så fyldet er dækket. Læg stængerne på en plade med bagepapir og lad dem hæve ca. 1 1/2 time på køkkenbordet.

Pensl med æg og drys tesukker på. bages ca. 20 min. ved 200 grader på midterste ovnrille.



Søgeord: wienerbrødsstang, kokosfyld, wienerbrød, kage, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
wienerbrødsstang, kokosfyld, wienerbrød, kage, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/wienerbroedsstang-med-kokosfyld/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her