Kransekagekonfekt
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
500
g
Kransekagemasse "Odense kransekagemasse anbefales"
500
g
Flormelis / florsukker
150
g
Mandler "finthakkede"
10
stk
Tvebakker
Pynt
Nødder
Mandler "smuttede"
Cocktailbær
250
g
Chokolade
50 stk.
Fremgangsmåde
Massen æltes med æggehviderne, dernæst flormelis, de hakkede mandler og de knuste tvebakker æltes i. Det er nemmest med fingrene.
Fyld massen i en sprøjtepose med fintakket tylle. Sprøjt massen ud på en plade, med bagepapir, i små toppe, rosetter eller andre forme.
Pynt dem med nødder, mandler og bær. Bag dem i ca. 6 min. ved 230°, indtil de er gyldne.
Søgeord: kransekagekonfekt, opskrifter, julekonfekt, konfekt, kransekagemasse, kransekageopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Nytår , Valentine
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kransekagekonfekt, opskrifter, julekonfekt, konfekt, kransekagemasse, kransekageopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Nytår , Valentine
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kransekagekonfekt, opskrifter, julekonfekt, konfekt, kransekagemasse, kransekageopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kransekagekonfekt/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kransekagekonfekt/