Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kransekagekonfekt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Kransekagemasse "Odense kransekagemasse anbefales"
Odense kransekagemasse anbefales
500
g
Flormelis / florsukker
150
g
Mandler "finthakkede"
finthakkede
10
stk
Tvebakker
Pynt
Nødder
Mandler "smuttede"
smuttede
Cocktailbær
250
g
Chokolade

50 stk.

Fremgangsmåde

Massen æltes med æggehviderne, dernæst flormelis, de hakkede mandler og de knuste tvebakker æltes i. Det er nemmest med fingrene.

Fyld massen i en sprøjtepose med fintakket tylle. Sprøjt massen ud på en plade, med bagepapir, i små toppe, rosetter eller andre forme.

Pynt dem med nødder, mandler og bær. Bag dem i ca. 6 min. ved 230°, indtil de er gyldne.



Søgeord: kransekagekonfekt, opskrifter, julekonfekt, konfekt, kransekagemasse, kransekageopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage , Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår , Valentine

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kransekagekonfekt, opskrifter, julekonfekt, konfekt, kransekagemasse, kransekageopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her