Kandiserede æbler

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Juleopskrifter
Pris: Billig Fedtfattig: Nej
Antal pers.: Ved ikke Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Ingredienser:
æbler
250 g sukker
1 dl vand
1/2 dl eddike
frugtfarve
kokosmel
ispinde
bagepapir
  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Hæld vand og sukker i en gryde og varm op. Rør rundt af og til og vent til blandingen bliver flydende. Tilsæt derefter eddiken. Tilsæt evt. frugtfarve. Lad blandingen stå på svag varme til den begynder at jævne.

Dyp evt. skaftet på en træske ned i blandingen og derefter i koldt vand. Blandingen er netop færdig, når den bliver hård i det kolde vand.

Sæt en ispind i æblet. Vend æblet i blandingen. Dyp æblet i kokosmel, inden blandingen er stivnet på æblet.

Tip:
Prøv at farve kokusen med frugtfarve, så kan æblerne blive både røde, grønne, gule og blå.

Farvning af kokos:
Hæld kokusen i en pose, dryp frugtfarven i, ryst så, tilsæt evt. mere frugtfarve.


Prøv også nogle af disse julelækkerier:

Link til: Sneboller

Link til: Honning hjerter

Link til: Kanelstænger med mandler

Link til: Æbleskiver

Link til: Toppede brosten

Link til: Julesnegle



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
Kandiserede æbler juleslik jul juleguf juleopskrifter julehygge opskrifter
Beskrivelse: Kandiserede æbler opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Få din frugt og grønt leveret til døren
Vinsmagning - god vin
Påskefrokost
Junkfood
Mad i mikroovn

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Italiensk kylling med soltørrede tomater
Flødekartofler
Lasagne med rødvin og auberginer
Italienske kødboller med tomatsauce
Hasselbach kartofler