Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sveskefrikadeller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Hakket svinekød
Salt
Peber
2
spsk
Havregryn
1
stk
Æg "lille"
lille
1
spsk
Løg "revet"
revet
Mælk "lidt"
lidt
Svesker "stenfri"
stenfri
Smør "til stegning"
til stegning
5
skiver
Lufttørret skinke "tynde skiver"
tynde skiver

2-6 personer 

Fremgangsmåde
Rør farsen sammen - den skal ikke være fast. Pak sveskerne ind i farsen og brun frikadellerne på en pande i brusende smør. Tag dem op og pak en strimmel skinke om hver. Sæt dem tilbage på panden og steg dem færdige.

Server med rugbrød og fx rødkålschutney.


Søgeord: frikadeller, juleopskrifter, lufttørret, skinke, svesker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
frikadeller, juleopskrifter, lufttørret, skinke, svesker
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her