Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mandeljulekage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Smør
150
g
Sukker / melis / stødt melis
2
spsk
Mandelolie
2
stk
Æg
150
g
Mandler
150
g
Cocktailbær "røde"
røde
1
spsk
Bagepulver
225
g
Hvedemel
Glasur
Flormelis / florsukker
Frugtfarve "rød"
rød
Rom
Pynt
Mandelsplitter "ristede"
ristede

8-10 personer

Fremgangsmåde
Smør og sukker røres hvidt med mandelolien. Æggene tilsættes langsomt under omrøring.

Smut og hak mandlerne groft og bland dem med cocktailbær, bagepulver og mel. Denne blanding tilsættes den "våde" masse lidt ad gangen.

Tag en 7 cm høj springform, som er 20 cm i diameter. Beklæd formen med bagepapir og kom dejen i. Bag kagen ca. 1 time ved 175 grader.

Efter afkøling pyntes kagen med lyserødt glasur, tilsat lidt rom. Til slut drysses med ristede mandelsplitter.

Opbevar kagen i en lufttæt dåse eller pose.


Søgeord: juleopskrifter, mandeljulekage, cocktailbær, mandelolie, glasur, rom, rød, frugtfarve, mandelsplitter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
juleopskrifter, mandeljulekage, cocktailbær, mandelolie, glasur, rom, rød, frugtfarve, mandelsplitter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her