Gammeldags rødkål
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
600
g
Rødkål "snittet"
1
stk
Æble "i tern, evt. madæble"
1,25
dl
Appelsinsaft
0,25
dl
Ribssaft "usødet"
Kommen
Kanelstang / kanelstænger
Denne opskrift på rødkål er fedtfattig men med masser af smag.
Fremgangsmåde
Kog rødkålen og æblet med appelsinsaften, kanelstang og ribssaften. Tilsæt kommen efter smag. Når den er færdigkogt tilsæt sød efter smag.
Den skal koge ca. 1 time alt efter hvor udkogt du ønsker den.
Den skal koge ca. 1 time alt efter hvor udkogt du ønsker den.
Søgeord: gammeldags, rødkål, fedtfattig, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
gammeldags, rødkål, fedtfattig, juleopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Fedtfattig mad
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
gammeldags, rødkål, fedtfattig, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gammeldags-roedkaal/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gammeldags-roedkaal/