Logo
www.mad-og-drikke.dk

Små hønsepostejer

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
spsk
Mel
1
spsk
Smør
1
dl
Fløde
1
stk
Æggeblomme
Salt
Peber
Muskatnød
2
dl
Hønsekød
Tarteletter

Fremgangsmåde
Smør, mel og fløde bages op, legeres med æggeblomme og smages til med krydderier. Heri blandes småfskåret, kogt hønsekød, og det fordeles i postejer eller tarteletter, der kan købes færdige eller laves hjemme. De sættes ca 15 min. i varm ovn og serveres straks.

Til tarteletter eller postejer kan i stedet for butterdej anvendes en hurtigere dej. Der tages hertil 200 g margarine, 200 g mel, 4 spsk. fløde. Margarinen smuldres i melet, fløde tilsættes, og dejen æltes let sammen. Den stilles køligt, udrulles, og hermed beklædes små forme udvendig, der først er smurt godt med smeltet margarine. De bages i varm ovn ca. 10 min.


Søgeord: små, hønsepostejer, fløde, muskat, hønsekød, tarteletter, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
små, hønsepostejer, fløde, muskat, hønsekød, tarteletter, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/smaa-hoensepostejer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her