Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kirsebærsauce 1

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
glas
Dessertkirsebær "syltede"
syltede
2
dl
Kirsebærsaft "eller kirsebærvin"
eller kirsebærvin
1,5
spsk
Majsstivelse

Fremgangsmåde
Bring kirsebær og saft i kog i en gryde. Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand og jævn saucen. Lad den småkoge et par minutter.

Serveres lun til f.eks. ris à la mande.


Søgeord: kirsebærsauce, dessertkirsebær, juleopskrifter, ris, ala, mande
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessertsauce

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kirsebærsauce, dessertkirsebær, juleopskrifter, ris, ala, mande
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her