Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karrysild med dild

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kryddersildefileter
3
spsk
Olie
1
spsk
Karry "strøget spsk."
strøget spsk.
1
dl
Eddike
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis "strøget spsk."
strøget spsk.
2
spsk
Dild "fintskåret"
fintskåret
1
stk
Rødløg "stort"
stort
1
spsk
Kapers

Perfekt til en julefrokost.

Fremgangsmåde
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og skæres i snitter på skrå. Olie, karry og eddike sammen piskes og får et let opkog. Afkøles, dilden iblandes og lagen hældes over sildene.

Trækker nogle timer og anrettes med et tæt drys af finthakket rødløg og kapers.


Søgeord: karrysild, julefrokost, sildefileter, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
karrysild, julefrokost, sildefileter, mad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her