Logo
www.mad-og-drikke.dk

De grønne sild

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kryddersildefileter
3
dl
Eddike
2 - 3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Laurbærblade
2
tsk
Fennikelfrø "let knuste"
let knuste
4
spsk
Dild "tørret"
tørret
6 - 8
stk
Peberkorn
3
spsk
Purløg "fintskåret"
fintskåret

Til en god julefrokost.

Fremgangsmåde
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, skæres i snitter på skrå, og lægges i en skål. Eddike, sukker, laurbærblade, fennikelfrø, dild og peberkorn får et let opkog og afkøles.

Marinaden sies og hældes over sildene, som derpå trækker 2-3 timer. Anrettes i serveringsskålen og drysses med de fintskårne purløg.


Søgeord: sildefileter, sild, julefrokost, peberkorn, eddike
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Sund opskrift

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
sildefileter, sild, julefrokost, peberkorn, eddike
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her