Forelsalat
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
4
stk
Foreller "kogte"
2
stk
Julesalat "små"
2
stk
Æg "hårdkogte"
125
g
Mayonnaise
1
tsk
Merian (tørret)
1
tsk
Mustard "sennepspulver"
1
spsk
Hvidvinseddike "ca."
1
g
Flødeskum "af 1 dl piskefløde"
3
spsk
Dild "fintskåret"
Citronbåde "tynde"
Egner sig særdeles godt til julefrokost.
Fremgangsmåde
De kogte foreller pilles omhyggeligt for skind og ben og deles i småstykker. Julesalaten snittes fint, æggene hakkes, og vendes sammen med fisken i mayonnaisen. Salt, merian og mustard udrørt i vineddiken tilsættes, og til sidst foldes flødeskummet forsigtigt i.
Salaten anrettes i en lav serveringsskål, drysses med dild og garneres med citronbåde.
Salaten anrettes i en lav serveringsskål, drysses med dild og garneres med citronbåde.
Søgeord: forelsalat, foreller, julesalat, julefrokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
forelsalat, foreller, julesalat, julefrokost
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
forelsalat, foreller, julesalat, julefrokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/forelsalat/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/forelsalat/