Logo
www.mad-og-drikke.dk

Cocktailsild

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kryddersildefileter
1
dl
Vineddike
100
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Laurbærblade
1
dl
Tomatketchup
0,5
dl
Olie
2
stk
Løg "store, finthakkede"
store, finthakkede
3 - 4
spsk
Sherry
2
tsk
Edelsusspaprika "strøgne teske"
strøgne teske

Fremgangsmåde
Kryddersildene skylles, løber af, afpudses og skæres i snitter på skrå. Vineddiken får et let opkog med sukker og laurbærblade, og afkøles. Tomatketchup og olie sammenpiskes omhyggeligt. Halvdelen af de hakkede løg tilsættes sammen med sherry og paprika, hvorpå eddikelagen iblandes. Heri vendes de ituskårne sild, og stilles nu køligt et par timer eller tre.

Drysses ved serveringen med resten af de finthakkede løg.

Rigtig gode til en julefrokost.


Søgeord: cocktailsild, sildefileter, julefrokost, sherry, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Velegnet til:
Sund opskrift

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
cocktailsild, sildefileter, julefrokost, sherry, mad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her