Æbletærte med cognacmarcipan

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Juleopskrifter
Pris: Middel Fedtfattig: Nej
Antal pers.: Ved ikke Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Ingredienser:

Linsedej:
150 g mel
100 g margarine
50 g florsukker
1/2 sammenpisket æg

Crème:
200 g cognacmarcipan
75 g blødt smør
1 æg
Fyld: 2-4 æbler i tynde både
Pynt: 25 g mandelflager

  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Smuldr margarinen i melet. Bland florsukker i og saml dejen hurtigt med ægget. Sæt dejen på køl i 1 times tid.
Rul den færdige linsedej ud i en cirkel og beklæd en smurt tærteform ca. 24 cm i diameter. Prik dejen med en gaffel og læg et stykke bagepapir over. Hold det fast med nogle tørre bønner. Forbag tærten ved 200º i ca. 8 min. Læg æblebådene taglagt rundt i formen.

Rør cognacmarcipanen med smør og æg og fordel cognaccremen over æblerne. Drys mandelflager over.
Bag ved 200º i ca. 20 min., til kagen er gylden.

Tips
Serveres lun med creme fraiche eller flødeskum. Der kan bruges pistaciemarcipan i stedet for cognacmarcipan. Æbler kan erstattes med kirsebær, ca. 2 dl, eller anden frugt.



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
æbletærte juleopskrifter dessert cognacmarcipan linser
Beskrivelse: Æbletærte med cognacmarcipan opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Madartikler
Ingredienser
Julepynt
Juleslik og julekonfekt
Jule traditioner

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Fløde-hvidvinsgratinerede fiskefileter
Gryderet med champignon og cocktailpølser
Hjemmelavet koldskål
Gammeldags lagkage
Indisk inpsireret kylling