Julekartofler stegt med gåsefedt og laurbær
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1,5
kg
Kartoffel / kartofler "skrællet vægt"
6 - 8
stk
Laurbærblade
Gåsefedt
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Del de store kartofler over på den lange led. Skær kartoflerne som til hasselback-kartofler. Lad dem kog 10 minutter i gåsefedtet. drys groft salt i et ovnfast fad. Læg kartoflerne på saltet. Krydr med salt og peber. Del laurbærbladene og stik dem ned i kartoflerne.
Steg kartoflerne før serveringen ca. 20-25 minutter ved høj varme, 230-240 º.
Steg kartoflerne før serveringen ca. 20-25 minutter ved høj varme, 230-240 º.
Søgeord: kartofler, gåsefedt, laurbær, juleopskrifter, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kartofler, gåsefedt, laurbær, juleopskrifter, mad
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kartofler, gåsefedt, laurbær, juleopskrifter, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/julekartofler-stegt-med-gaasefedt-og-laurbaer/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/julekartofler-stegt-med-gaasefedt-og-laurbaer/