Logo
www.mad-og-drikke.dk

Frossen citronmousse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2,5
dl
Vand
125
g
Hugget sukker
1
stk
Citron "tynde snitter"
tynde snitter
4
stk
Æggeblommer
0,5
dl
Citronsaft
2
dl
Flødeskum
3
stk
Æggehvider

Fremgangsmåde
Vandet koges til en lage med sukkeret og tynde snitter af 1 citron - brug kartoffelskrælleren, og husk at afvaske citronen forinden. Koges til lagen begynder at blive jævn. Sies og afkøles. Æggeblommerne piskes med citronsaft, og den afkølede citron-sukkerlage tilsættes, mens der stadig piskes. Derefter foldes 2 dl flødeskum forsigtigt i, og til sidst 3 (kun 3) stiftpiskede æggehvider - lidt ad gangen.

Mousse'en fordeles i 6 portionsglas og stilles køligt - gerne i fryseren 1-2 timer. Ved serveringen sigtes flormelis over hver anretning, og pyntes med 1/2 citronskive.


Søgeord: citronmousse, juleopskrifter, juledessert, citron
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
citronmousse, juleopskrifter, juledessert, citron
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frossen-citronmousse/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her