Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sprøde havregrynskranse

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
225
g
Mel
1
tsk
Bagepulver "strøget"
strøget
100
g
Havregryn
125
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg "små"
små
3
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
175
g
Smør "eller margarine"
eller margarine

Ca. 65 stk. julesmåkager

Fremgangsmåde
Melet sigtes med bagepulver, tilsættes havregryn, sukker og sammen piskede æg, hvorpå dejen æltes med smørret/margarinen. Dejen stilles koldt et par timer.

Så køres dejen gennem røremaskinens kødhakker, påsat anordningen beregnet til formålet - naturligvis kan en kød maskine også anvendes. Skæres i stykker på skrå på ca. 8 cm. Formes til kranse, der stilles tæt på den smurte bageplade.

Bages ved god varme (200 grader) ca. 10 minutter. Husk, at havregrynskranse skal være ret lyse.


Søgeord: havregrynskranse, julesmåkager, juleopskrifter, jul
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
havregrynskranse, julesmåkager, juleopskrifter, jul
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sproede-havregrynskranse/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her