Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sienakage - glutenfri konfektkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 12 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Honning
0,5
dl
Vand
200
g
Mandler "hakkede"
hakkede
200
g
Hasselnødder "hakkede"
hakkede
200
g
Tørrede abrikoser
100
g
Cocktailbær
100
g
Figner
50
g
Rismel
1
tsk
Nelliker
1
tsk
Koriander
1
tsk
Hvid peber
2
tsk
Kanel
2
spsk
Kakaopulver

Pynt: flormelis og cocktailbær

Fremgangsmåde

Sukker og honning smeltes i vand i en gryde. De hakkede mandler, hasselnødder tilsættes. Abrikoser, cocktailbær og figner hakkes groft og hældes i sukkermassen sammen med rismel, krydderier og kakao.

Massen hældes i en smurt og sukkerdrysset springform, der sættes i ovnen og bages ved 150 grader i 30 min.

Kagen opbevares i køleskab. Ved servering drysses siet  flormelis over, og der pyntes med cocktailbær.



Søgeord: kage, juleopskrifter, jul, glutenfri, konfektkage, mandler, honninh, hasselnødder, abrikoser, cocktailbær, figner, nelliker, kanel, kakao
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
kage, juleopskrifter, jul, glutenfri, konfektkage, mandler, honninh, hasselnødder, abrikoser, cocktailbær, figner, nelliker, kanel, kakao
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sienakage-glutenfri-konfektkage/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her