Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fasanpostej

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Fasan "flået"
flået
1
dl
Sherry "tør"
tør
300
g
Hakket svinekød
1
stk
Løg "hakket"
hakket
50
g
Hasselnødder "hakkede"
hakkede
1,5
tsk
Salt
1,5
dl
Kaffefløde
1
stk
Æg
4
stk
Enebær "knuste"
knuste
0,5
tsk
Timian
Peber "Groftkværnet "
Groftkværnet
2
blade
Husblas
6
skiver
Spæk "tynde"
tynde

God julepostej.

Tilbehør: kartofler og tranebærkompot

Fremgangsmåde

Skær brystfileterne af fasanen og skær den ene filet i tynde skrå skiver. Læg dem i en skål og hæld sherry over. Skær resten af kødet fra skroget og hak det sammen med den anden filet og svinekødet i en kødmaskine eller foodprocessor. Rør kødet med resten af ingredienserne. Klip husblassen i mindre stykker og kom dem i farsen.

Kom fars og filetskiver lagvis i en lille form på ca. 1 liter. Kom alufolie over. Bag den i ovnen på nederste rille ca. 1 time ved 175 grader, og tag folien af de sidste 15 min. Køl postejen af.

Tip
Husblasen i farsen gør postejen mere skærefast. Postejen kan fryses.



Søgeord: fasanpostej, julepostej, svinesmåkød, sherry, juleopskrifter, mad, enebær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
fasanpostej, julepostej, svinesmåkød, sherry, juleopskrifter, mad, enebær
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her