Daddelkage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 12 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
275
g
Dadler "udstenede hakkede"
2
dl
Vand
0,5
dl
Whiskey
1,5
tsk
Bagepulver
125
g
Smør
125
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg
125
g
Hvedemel
Sovs
150
g
Smør
200
g
Brun/mørk farin / puddersukker "eller mørk muscovadosukker"
2,5
dl
Piskefløde
Fremgangsmåde
Kom dadler, whiskey og vand i en pande og kog igennem. Kom 1/2 tsk. bagepulver ved, så det hele bobler. Rør sukker og smør cremet og rør æggene i et ad gangen. Sigt mel og 1 tsk. bagepulver i kagen. Vend daddelmassen i. Kom den i en lille snurt bradepande og bag ved 190 grader i ca. 30 min. Prøv med en strikkepind.
Kom sukker, smør og fløde i en kasserolle og kog sammen i 5 min. Sluk. Når kagen er afkølet, slæres den i kvadrater og serveres med den karmeliserede sovs.
Søgeord: daddelkage, juleopskrifter, jul, kager, whiskey, dadler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
daddelkage, juleopskrifter, jul, kager, whiskey, dadler
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
daddelkage, juleopskrifter, jul, kager, whiskey, dadler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/daddelkage/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/daddelkage/