Logo
www.mad-og-drikke.dk

Daddelkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 12 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
275
g
Dadler "udstenede hakkede"
udstenede hakkede
2
dl
Vand
0,5
dl
Whiskey
1,5
tsk
Bagepulver
125
g
Smør
125
g
Sukker / melis / stødt melis
2
stk
Æg
125
g
Hvedemel
Sovs
150
g
Smør
200
g
Brun/mørk farin / puddersukker "eller mørk muscovadosukker"
eller mørk muscovadosukker
2,5
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde

Kom dadler, whiskey og vand i en pande og kog igennem. Kom 1/2 tsk. bagepulver ved, så det hele bobler. Rør sukker og smør cremet og rør æggene i et ad gangen. Sigt mel og 1 tsk. bagepulver i kagen. Vend daddelmassen i. Kom den i en lille snurt bradepande og bag ved 190 grader i ca. 30 min. Prøv med en strikkepind.

Kom sukker, smør og fløde i en kasserolle og kog sammen i 5 min. Sluk. Når kagen er afkølet, slæres den i kvadrater og serveres med den karmeliserede sovs.



Søgeord: daddelkage, juleopskrifter, jul, kager, whiskey, dadler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
daddelkage, juleopskrifter, jul, kager, whiskey, dadler
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her