Logo
www.mad-og-drikke.dk

Honningkage med koldt smør

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
225
g
Honning
225
g
Sirup
250
g
Brun/mørk farin / puddersukker
3
stk
Æg "sammenpiskede"
sammenpiskede
2,5
dl
Kærnemælk
750
g
Hvedemel
1
stk
Citron "reven skal og saft heraf"
reven skal og saft heraf
2
tsk
Natron
2
tsk
Bagepulver
2
tsk
Kanel "stødt"
stødt
2
tsk
Ingefær "stødt"
stødt
1
tsk
Stødt nellike
1
tsk
Kardemomme "stødt"
stødt

2 stk. julekager

Fremgangsmåde

Varm honning, sirup og brun farin op i samme gryde. Køl af, når det er jævnt blandet. Pisk æggene i og kom så kærnemælk, citronsaft og -skal i og sigt de tørre ingredienser i, så de ikke klumper.

Kom dejen i 2 smurte brødforme på 1,5 liter og bag dem i 1 1/2 time ved 150 grader.

Kagen kan spises kold, men kan også ristes og serveres med koldt smør. I tætsluttende emballage kan den holde længe, og den kan også fryses.



Søgeord: honningkage, juleopskrifter, jul, julekager, sirup, brun, farin, kanel, ingefær, nellike, kardemomme
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
honningkage, juleopskrifter, jul, julekager, sirup, brun, farin, kanel, ingefær, nellike, kardemomme
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/honningkage-med-koldt-smoer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her