Logo
www.mad-og-drikke.dk

Vanillis

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Flødeiscreme
0,5
l
Piskefløde
125
g
Sukker / melis / stødt melis
Vanille / vanilje
4
stk
Æggeblommer

Fremgangsmåde
Fløden, 1/2 sukker og vanillen koges op. Æggeblommer røres med resten af sukkeret, og legeres derefter med den kogende fløde. Cremen skal legeres til en tyktflydende konsistens, men må ikke koge. Cremen sigtes og fryses i maskine.


Søgeord: vanilleis, piskefløde, sukker, æggeblommer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
vanilleis, piskefløde, sukker, æggeblommer
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her