Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fetafyldte lammefrikadeller med salvie

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket lammekød
2
fed
Hvidløg "hakkede"
hakkede
1
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
1
stk
Æg
0,25
dl
Rasp
40
g
Fetaost "i tern"
i tern
20 - 40
stk
Salvieblade
Olivenolie "til stegning"
til stegning
Græske kartoffelbåde
750
stk
Kartoffelbåde "med skræl"
med skræl
1
tsk
Hvidløgssalt
1
tsk
Oregano (tørret)
Salat
0,5
stk
Agurk
4 - 6
stk
Tomater
1 - 2
stk
Løg
16
stk
Oliven
Oregano (frisk)
Peber "friskkværnet groft"
friskkværnet groft

Fremgangsmåde

Rør lammekød, hvidløg, salt, peber, æg og rasp sammen til en fars. Form farsen omkring et stykke feta til i alt 20 små frikadeller. Pak frikadellerne ind i salvieblade og brun dem i lidt olie på en pande. Ryst panden jævnligt, så de forbliver runde. Steg frikadellerne færdig ca. 10 minutter ved jævn varme.

Læg kartoffelbådene i en bradepande, drys med hvidløgssalt og oregano, og steg til de er gyldne og sprøde.

Snit agurken i halve skrå skiver, skær tomaterne i både og løgene i ringe. Pynt salaten med oliven og oregano og server den til frikadellerne sammen med sprøde kartoffelbåde.



Søgeord: lammefrikadeller, salvie, hvidløg, feta, hovedret, opskrift, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske , Sankt Hans

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
lammefrikadeller, salvie, hvidløg, feta, hovedret, opskrift, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fetafyldte-lammefrikadeller-med-salvie/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her