Kinesisk suppe med rejeboller

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Hovedret
Pris: Dyr Fedtfattig: Nej
Antal pers.: 4 Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

En forfriskende suppe med luksuriøse rejeboller. De er lidt dyre at lave pga. tigerrejernes pris, men smagen er det hele værd

Ingredienser:
jordnøddeolie til friturestegning
1/2 kg afskallede, rå tigerrejer uden tarm
25 g svinefedt eller spæk
l æggehvide
2 finthakkede forårsløg
1 udkernet, finthakket, grøn chili
1 tsk. friskreven ingefær
salt
friskkværnet sort peber
1 1/2 liter kyllingefond
2 spsk. risvin eller tør sherry
2 spsk. lys soyasauce
1 tsk. sukker
2 tsk. sesamolie
250 g frisk brøndkarse uden grove stilke

  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Varm et 5 cm højt lag olie op i en gryde. Imens køres rejer, svinefedt, æggehvide, forårsløg, chili og ingefær til en lind fars på en food processor. Tilsæt 1 tsk. salt og 1/4 tsk. peber.

Form farsen til boller a 2 1/2 cm i diameter med en ske. Læg bollerne forsigtigt ned i den varme olie og friter dem i 3-4 minutter, til de hæver og er gyldenbrune. Dryp af på køkkenrulle.

Hæld fonden i en stor gryde med vin eller sherry, soyasauce og sukker. Bring op på kogepunktet og lad det simre i 3 minutter. Tilsæt rejebollerne og kog videre i 2 minutter. Rør sesamolie i, smag til og tag gryden af blusset. Fordel brøndkarsen i suppeskålene og hæld suppen med rejebollerne over.

Server straks.

Der er nok til 4-6 personer.



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
kinesisk suppe rejeboller forfriskende ingredienser fremgangsmåde chili friturestegning hovedret mad opskrift jordnøddeolie tigerrejer svinefedt spæk forårsløg ingefær kyllingefond risvin sherry
Beskrivelse: Kinesisk suppe med rejeboller

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Hovedretter
Drikkevarer
Kantine mad
Desserter
Grillretter

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Fiskefad
Calzone
Høns i asparges
Kartoffelmosfad
Flæskesteg med rødvin og hvidløg