Kartoffelsuppe
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Kartoffel / kartofler
1
stk
Løg
150
g
Bacontern
2
spsk
Paprika "mild"
0,5
l
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
1
l
Hønsekødssuppe "på terning, 1 liter vand + 2 terninger"
Der er nok til 4-6 personer.
En meget fyldig suppe. Kan sagtens serveres som hovedret.
Tilbehør: baconterninger, brødcroutoner samt hvidløgsflutes
En meget fyldig suppe. Kan sagtens serveres som hovedret.
Tilbehør: baconterninger, brødcroutoner samt hvidløgsflutes
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Skær løget i kvarte. Bring begge dele i kog i en stor gryde og lad det koge ca. 20 min.
Steg baconen sprød på en pande.
Findel kartofler, løg, bacon, paprika og bouillon i en blender. Hæld kartoffelmassen tilbage i gryden. Derefter tilsættes cremefraichen.
Suppen smages til med salt og peber og evt. ekstra paprika. Varmes op inden servering.
Note: Kan ikke gemmes til dagen efter, da baconen laver en meget røget smag.
Søgeord: kartoffelsuppe, bacon, paprika, cremefraiche, hønsekødssuppe, brødcroutoner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kartoffelsuppe, bacon, paprika, cremefraiche, hønsekødssuppe, brødcroutoner
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kartoffelsuppe, bacon, paprika, cremefraiche, hønsekødssuppe, brødcroutoner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelsuppe/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelsuppe/