Karry kalkungryde
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Kalkun "i tern"
250
g
Champignon
2
stk
Løg "i tern"
2
stk
Æbler "i tern"
1
stk
Peberfrugt "rød, i tern"
2
tsk
Karry
1
stk
Grøntsagsbouillonterning
Salt
Peber
Olie "til stegning"
2,5
dl
Madlavningsfløde
Muskatnød "reven"
Tilbehør: løse ris, salat og flutes
Fremgangsmåde
Varm olien og kom karryen i, lad det bruse op. Brun kød og løg heri, lad det simre i 10 min.
Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre i yderligere 15 min. Jævn evt. retten med maizenamel og smag til med salt, peber og muskatnød.
Kyllingekød kan også bruges.
Søgeord: Karry, kalkunbryst, karryretter, kalkungryde, kalkun
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Karry, kalkunbryst, karryretter, kalkungryde, kalkun
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Karry, kalkunbryst, karryretter, kalkungryde, kalkun
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karry-kalkungryde/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karry-kalkungryde/