Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bøffer med portvins og rosmarinsauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Tykstegsbøffer
1
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
3
spsk
Smør
1
tsk
Rosmarin (frisk)
Sauce
1
spsk
Smør
3
stk
Forårsløg / springløg
2
dl
Rødvin
2
dl
Portvin
2,5
dl
Oksebouillon "vand + ½ terning"
vand + ½ terning
1
kvist
Rosmarin (frisk)

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem til de er møre, ca. 3 min. Rør rødvin og portvin i. Kog igennem i 5 min. Tilsæt bouillon og rosmarin og lad saucen koge ind til ca. 1/3.

Varm olien på en stor pande. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem på panden, ca. 4 min. på hver side. Læg bøfferne over på en tallerken og dæk med folie for at holde dem varme.

Hæld saucen i den pande, bøfferne blev stegt på. Bring den i kog og skrab panden for stegerester fra bøfferne. Fjern saucen fra varmen. Rør gradvist smørret i, til det er smeltet. Rør hakket rosmarin i og smag til med salt og peber.



Søgeord: bøffer, portvin, rosmarin, hovedret, mad, opskrifter, tykstegsbøffer, rødvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Søgeord:
bøffer, portvin, rosmarin, hovedret, mad, opskrifter, tykstegsbøffer, rødvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boeffer-med-portvins-og-rosmarinsauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her