Logo
www.mad-og-drikke.dk

Frikadeller

(1) 4 Personer

Frikadeller
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
flæskefars "hakket"
hakket
2
stk
Oksebouillonterninger "opløst i knap 2 dl kogende vand"
opløst i knap 2 dl kogende vand
2
stk
Æg
1
stk
Løg "revet groft på rivejern"
revet groft på rivejern
2
dl
Havregryn
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Det hakkede kød røres med havregryn og æg. Løget rives og røres med. Bouillonen kommes i lidt ad gangen. Salt og peber kommes i. Farsen hviler ½ time i køleskabet.

Fedtstoffet smeltes på panden. Det er vigtigt at fedtstoffet er godt varmt. Frikadellerne formes med en spiseske og kommes på panden. Varmen dæmpes og frikadeller steges færdige, ca. 5 min på hver side.



Søgeord: Frikadeller, frikadelle, deller, svinekød, hakket, svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
Frikadeller, frikadelle, deller, svinekød, hakket, svin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her