Kylling i paprikasauce
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Kyllingebrystfilet
1
stk
Løg
2
stk
Peberfrugter "røde"
2,5
dl
Piskefløde
4
dl
Vand
1
spsk
Paprika
1
dåse
Tomatpure "140 g"
1
dåse
Flåede tomater "kun tomaterne, ikke væden"
Salt
Peber
Olivenolie
Tilbehør: ovnkartofler og salat
Fremgangsmåde
Kyllingefileterne skæres i ca. 4-5 stykker hver på tværs.
Løget hakkes fint og peberfrugterne skæres i strimler. Olivenolie varmes op i en sauterpande og løget svitses.
Halvvejs i svitsningen tilsættes stødt paprika, og der steges videre ca. ½ min., før kyllingen tilsættes. Kyllingen steges så den er brun på alle sider.
Derefter tilsættes tomater og peberfrugt som steger med. Kom vandet ved og sæt det til at simre under låg i ca. 20 min.
Tilsæt dernæst fløde, tomatpuré, salt og peber. Når retten har kogt op en gang med fløden i, er den færdig.
Søgeord: Kylling, kyllinegkød, fjerkræ, paprikasauce, paprikaso
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kylling, kyllinegkød, fjerkræ, paprikasauce, paprikaso
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kylling, kyllinegkød, fjerkræ, paprikasauce, paprikaso
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-i-paprikasauce/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-i-paprikasauce/