Logo
www.mad-og-drikke.dk

Laks med parmaskinke

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Laksefileter
1
bøtte
Citrontimian "eller alm. timian"
eller alm. timian
Salt
Peber
Olivenolie
12
skiver
Parmaskinke "eller lufttørret skinke"
eller lufttørret skinke

Fremgangsmåde

Skyl citrontimianen, skær stilkene af og knus bladene i en morter med salt, til det bliver puré. Tilsæt olivenolie. Hæld krydderolien ud over laksefileterne og gnid den forsigtigt ind i fisken. Drys en lille smule peber på.

Pak fileterne ind i parmaskinke, to-tre skiver til hver filet. Til sidst hældes lidt olivenolie over fileterne, så de bliver sprøde.

Fisken skal ind i en 230-240° varm ovn og stege i 5-10 min. afhængig af fileternes tykkelse.

Retten kan laves dagen i forvejen og tages direkte fra køleskabet ind i ovnen.



Søgeord: laks, parmaskinke, citrontimian, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
laks, parmaskinke, citrontimian, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/laks-med-parmaskinke/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her