Logo
www.mad-og-drikke.dk

Spaghetti bolognese med kalkun

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
spsk
Madolie
1
stk
Løg "stort, hakket"
stort, hakket
2
fed
Hvidløg "finthakkede"
finthakkede
500
g
Hakket kalkunkød
1
dåse
Flåede hakkede tomater
2
spsk
Tomatpure
3
dl
Hønsebouillon "eller oksekødsbouillon"
eller oksekødsbouillon
350
g
Spaghetti
1
stk
Courgette "stor, finthakket"
stor, finthakket
6
stk
Tomater "befriet for kerne og finthakket"
befriet for kerne og finthakket

Pynt: 1 lille håndfuld hakket persille

Fremgangsmåde

Varm olien i en stor gryde og steg løg og hvidløg i 4-5 min. over lav varme, til de er blevet bløde. Rør kalkunkødet i og steg det i 5 min. under hyppig omrøring. Rør hakkede tomater, puré og bouillon i. Bring kødsaucen i kog og lad den simre, utildækket, i 10 min.

Kog imens spaghettien som anført på pakken. Rør courgetter og friske tomater i kødsdaucen og lad den simre i yderligere 5-6 min. Smag til.

Hæld vandet fra spaghettien og fordel dem på 4 tallerkner. Hæld kødsaucen over og server med drysset persille.



Søgeord: spaghetti, bolognese, kalkun, opskrift, hovedret, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
spaghetti, bolognese, kalkun, opskrift, hovedret, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/spaghetti-bolognese-med-kalkun/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her