Italienske kødboller med tomatsauce

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Hovedret
Pris: Middel Fedtfattig: Nej
Antal pers.: 4 Stjerner: 5

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Ingredienser:
400 g hakket kalv og flæsk
3 skiver hvidt brød
1 ½ dl mælk
1 æg
1 dl friskreven parmesanost
reven skal af 1 citron
1 fed hvidløg, revet
½ dl grovhakket frisk estragon eller ½ spsk. tørret
1 finthakket løg
salt, peber

Tomatsauce:
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
3 dåser knuste tomater
¾ dl god olivenolie
½ bøtte frisk basilikum
2 spsk. sukker
evt. jævning

Tilbehør: pasta eller spaghetti

  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Bland æg og mælk i en skål. Skær skorpen af brødet og læg det i blød i skålen. Bland farsen med brød, parmesanost, citronskal, revet hvidløg, estragon og løg. Smag til med salt og peber og lad farsen hvile i 10 min.

Gør hænderne våde og form farsen til kødboller. Steg dem i varm olie, til overfladen er fin.

Skær skalotteløgene i mindre stykker og knus hvidløget. Lad løg, hvidløg, tomater og olivenolie koge sammen til en sauce og smag til med salt og peber.

Lad saucen koge ca. 45 min.

Server kødbollerne ved siden af.



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
Italiensk kødboller kødbolle tomatsauce tomat
Beskrivelse: Italienske kødboller med tomatsauce opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Picnic i det grønne
Nyd sommerens frugter og bær
Det Italienske køkken
Hvad skal vi have til aften
Mad der kan laves i forvejen

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Frikadeller
Fyldig tomat-kokos suppe
Gratinerede rejebrød
Guacamole
Indisk rejesuppe